Yritys

Malviala Oy – Ylpeästi kotimainen

Malviala Oy on tunnettu ja tunteella tekevä leipomoalan yritys, jonka perinteet kumpuavat yli 40 vuoden kokemuksesta. Malviala-konserniin kuuluu neljä kotimaista leipomoa: Malviala Kuopiossa ja Vehmersalmella sekä eteläpohjanmaalaiset Tasangon Herkkutuote Ylistarossa ja Töysäläinen Töysässä. Lisäksi yritykseen kuuluu Cookieland, joka vastaa kansainvälisten herkkujen maahantuonnista Suomeen.

Malviala Oy:n omistaa Harri Malviala, joka on leipomoyrittäjä toisessa polvessa. Harri ja leipomotiimi haluavat vaalia yrityksen toiminnan pitkäaikaisia kulmakiviä: monipuolista osaamista, perinteiden kunnioitusta ja samalla kykyä uudistua ja innovoida. Lisäksi laatu on keskeinen kriteeri kaikessa tekemisessä: raaka-aineissa (joissa suositaan mahdollisimman pitkälle kotimaista), tuotantokoneissa, työn tekemisessä, lopputuotteessa ja toimitusvarmuudessa.

Malvialassa halutaan lunastaa paikka rakastettuna leipomona ja kotimaisena markkinajohtajana pipareissa, korpuissa ja tippaleivissä – ihan joka päivä. Tähän ei päästä ilman jatkuvaa kehittämistä ja investointia: Malviala-konserni panostaa alan edistyksellisimpiin tuotantolinjastoihin, mikä takaa riittävät resurssit tehokkaaseen tuotantoon ja luotettaviin toimituksiin.

Malviala_logo2

Tasangon_logo2

Toysalainen_logo2

 

Kuuntele Töysä-laulu