Malviala Oy / Töysäläinen tekee Suomen suosituimmat piparit ja korput

Etelä-Pohjanmaalla, elinvoimaisessa Alavuden Töysässä sijaitseva Töysäläinen valmistaa piparkakkuja, korppuja ja vohveleita. Piparkakut ja korput ovat ryhmänsä markkinajohtajia Suomessa.

Töysäläisen herkullisia vohveleita tehdään jatkossa yhä enemmän: uusi, maailman huippua edustava vohveleiden tuotantolinjasto takaa laadukkaan maun ja tehokkuuden samaan aikaan!

Töysäläisen suklaavohvelit ovat jo ehtineet valloittaa suomalaisten makuhermot täyteläisellä maullaan. Eikä ihme: vohvelit päällystetään aidolla suklaalla.

Laatu on taattu meidän leipomossa

Malviala Oy / Töysäläiselle on myönnetty
elintarviketurvallisuuden hallinta- ja laatusertifikaatti FSSC 22000.

FSSC 22000 on nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä ja sen tarkoituksena
on hallita elintarvikkeiden turvallisuutta sekä kehittää yrityksen toimintaa.
Myönnetty sertifikaatti on myös osoitus kyvystämme ja halustamme
tarjota kuluttajalle laadukkaita ja turvallisia tuotteitamme.
BV_Certification_FSSC22000

Linjasto maailmanluokkaa

Malviala Oy investoi jatkuvasti tulevaisuuteen kehittyäkseen yhä laadukkaammaksi ja tehokkaammaksi leipomoyritykseksi. Viimeisimpiä suuria investointejamme ovat olleet Tasangon ja Töysäläisen leipomoiden uudet linjastot, joiden ansiosta voimme kehittää tuotantokapasiteettiamme ja toimintavarmuuttamme entisestään.

Molemmat investointikohteet – Tasangon pikkuleipälinjasto ja Töysäläisen vohvelilinjasto – ovat alansa ehdotonta maailman kärkeä. Vain paras kelpaa meille saadaksemme parasta Teille!