Malviala Ab / Töysäläinen tillverkar de populäraste pepparkakorna och skorporna i Finland

Bageriet Töysäläinen, som finns i den lilla driftiga Töysä i Alavo i Södra Österbotten, tillverkar pepparkakor, skorpor och våffelkex. Bageriets pepparkakor och skorpor är marknadsledare inom sitt segment i Finland.

Töysäläinens goda våffelkex börjar tillverkas i ännu större utsträckning i framtiden: en ny hypermodern produktionslinje för våffelkex garanterar en riktigt god smak och effektivitet på samma gång!

Töysäläinens chokladvåffelkex har redan lyckats charma finländarnas smaklökar med sin fylliga smak. Och det är ju inte så konstigt: våffelkexen är doppade i äkta choklad.

Absolut kvalitet på vårt bageri

Malviala Ab / Töysäläinen har beviljats livsmedelssäkerhetscertifikatet för kontroll och kvalitet FSSC 22000.

FSSC 22000 är ett modernt affärsledningssystem som bidrar till kontrollen av livsmedelssäkerheten samt utvecklingen av företagsverksamheten.
Certifikatet är även ett bevis på vår förmåga och vilja att erbjuda våra kunder förstklassiga och säkra produkter.
BV_Certification_FSSC22000

Produktionslinje i världsklass

Malviala Ab investerar fortlöpande i framtiden för att kunna utvecklas till ett ännu mer högkvalitativt och effektivt bageriföretag. De senaste stora investeringarna i företaget har varit nya produktionslinjer till bagerierna Tasangon och Töysäläinen och tack vare det kan vi vidareutveckla vår produktionskapacitet och driftsäkerhet.

Båda investeringarna – produktionslinjen för småbröd i Tasangon bageri och produktionslinjen för våffelkex i Töysäläinen – är i absolut världsklass. Bara det bästa är bra nog så att vi kan leverera det bästa till er!