Företaget

Malviala Ab – Stolt finländskt bageri

Malviala Ab är ett välkänt bageri som bakar med kärlek och med över 40 års bagartradition. Malviala koncern omfattar fyra finländska bagerier: Malviala i Kuopio och Vehmersalmi samt Tasangon Herkkutuote i Ylistaro och Töysäläinen i Töysä i Södra Österbotten. Företaget äger också Cookieland, som ansvarar för att importera internationella delikatesser till Finland.

Malviala Ab ägs av Harri Malviala som är andra generationens bageriägare. Harri och bageriteamet vill värna om hörnstenarna i företagets långsiktiga tänkande: mångsidigt kunnande, respekt för traditioner samt förmåga att förnya sig och tänka innovativt. Kvalitetstänkande är centralt i allt vi gör: i råvaror (vi strävar efter att välja inhemska råvaror alltid när det är möjligt), produktionsmaskiner, arbetssätt, slutprodukter och leveranssäkerhet.

Malviala Ab vill gärna leva upp till förväntningarna på ett omtyckt bageri och inhemsk marknadsledare med sina pepparkakor, skorpor och struvor – varje dag. Detta kan inte nås utan kontinuerlig utveckling och investeringar: Malviala koncern satsar på de allra modernaste produktionslinjerna inom branschen, vilket säkerställer tillräckliga resurser för effektiv produktion och pålitliga leveranser.

Malviala_logo2

Tasangon_logo2

Toysalainen_logo2

 

Lyssna på låten om Töysä