Lämpimät korput AINEKSET: 8 Töysäläisen Vehnäkorppu viipaletta margariinia tai voita sinappia 8 viipaletta palvikinkkua kirsikkatomaattia tuoretta basilikaa 200 g juustoraastetta 1 kananmuna OHJE: 1. Voitele korput margariinilla ja sinapilla. 2. Laita kinkkusiivut, viipaloitu tomaatti ja basilika korpun päälle. 3. Sekoita kananmunan rakenne rikki ja lisää juustoraaste. 4. Päällystä korput juusto-munaseoksella. 5. Paista 200 asteisessa uunissa n. 10 min, niin että juusto sulaa ja saa vähän väriä Kommentoi Napsauta peruuttaaksesi vastauksen. Nimi(pakollinen) Email (ei koskaan julkaista)(pakollinen) Verkkosivu Kommentoi XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>