Lämpimät korput

AINEKSET:

8 Töysäläisen Vehnäkorppu viipaletta
margariinia tai voita
sinappia
8 viipaletta palvikinkkua
kirsikkatomaattia
tuoretta basilikaa
200 g juustoraastetta
1 kananmuna

 

OHJE:

1. Voitele korput margariinilla ja sinapilla.
2. Laita kinkkusiivut, viipaloitu tomaatti ja basilika korpun päälle.
3. Sekoita kananmunan rakenne rikki ja lisää juustoraaste.
4. Päällystä korput juusto-munaseoksella.
5. Paista 200 asteisessa uunissa n. 10 min, niin että juusto sulaa ja saa vähän väriä

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>