Pipari-marenkikakku AINEKSET: Kinuski: 2 dl kuohukermaa 1,5 dl fariinisokeria 1 tl kanelia Pohja: 2 pss Tasangon Herkun Marenkia 60g 10 kpl Töysäläisen Piparkakkuja 2 dl jäisiä puolukoita Täyte: 3 liivatelehteä 4 dl kuohukermaa 2 dl maitorahkaa 0,5 dl sokeria 1 rkl vaniljasokeria tilkka vettä Koristeluun piparkakkuja. OHJE: 1. Sekoita kattilassa kerma, fariinisokeri ja kaneli. Kiehauta pari minuuttia. Anna kinuskin jäähtyä vähintään kädenlämpöiseksi. 2. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja reunoille reunanauha tai leivinpaperia. 3. Laita liivatelehdet kylmään veteen. 4. Vaahdota kerma, lisää rahka ja sokerit. 5. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata siihen liotetut liivatelehdet. Sekoita täytteeseen. 6. Lado marengit vuoan pohjalle. Murenna 4-5 piparkakkua marengin päälle ja rakoihin. 7. Ripottele puolukoita ja valuta 1/3 kinuskista marenkien päälle. 8. Laita puolet täytteestä vuokaan ja toista marenki-piparkakku-kinuskikerros. 9. Päällimmäiseksi loput täytteestä ja tasoita pinta. Valuta kinuskia pinnalle, koristele piparkakuilla ja puolukoilla. 10. Laita pakastimeen jäätymään. Ota huoneenlämpöön n. tunti ennen tarjoilua. Kommentoi Napsauta peruuttaaksesi vastauksen. Nimi(pakollinen) Email (ei koskaan julkaista)(pakollinen) Verkkosivu Kommentoi XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>