Savuporotäyte korpulle AINEKSET: 12-15 kpl Töysäläisen Täysjyväkorppuja 1 rkl maitoa / korppu Täyte: 200g maustamatonta tuorejuustoa 120g smetanaa 100g poron kylmäsavupaistileikettä 1 punasipuli 1 maustekurkku mustapippuria OHJE: 1. Kostuta halutessasi korppuja maidolla, n. 1 rkl korppua kohden. 2. Sekoita tuorejuusto ja smetana. 3. Pilko punasipuli, maustekurkku ja kylmäsavuporoleike pieneksi kuutioksi ja yhdistä tuorejuusto-smetanan sekaan. 4. Mausta mustapippurirouheella. 5. Levitä täytettä reilusti korppujen päälle. Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoilua. Kommentoi Napsauta peruuttaaksesi vastauksen. Nimi(pakollinen) Email (ei koskaan julkaista)(pakollinen) Verkkosivu Kommentoi XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>