Savuporotäyte korpulle

AINEKSET:

12-15 kpl Töysäläisen Täysjyväkorppuja
1 rkl maitoa / korppu

Täyte:

200g maustamatonta tuorejuustoa
120g smetanaa
100g poron kylmäsavupaistileikettä
1 punasipuli
1 maustekurkku
mustapippuria

OHJE:

1. Kostuta halutessasi korppuja maidolla, n. 1 rkl korppua kohden.
2. Sekoita tuorejuusto ja smetana.
3. Pilko punasipuli, maustekurkku ja kylmäsavuporoleike pieneksi
kuutioksi ja yhdistä tuorejuusto-smetanan sekaan.
4. Mausta mustapippurirouheella.
5. Levitä täytettä reilusti korppujen päälle. Anna maustua
jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoilua.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>