After eight – juustokakku

AINEKSET:

Pohja:

175 g Töysäläisen Suklaa-kaurakeksejä
75 g voita

Täyte:

3 dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
300g After eight-suklaata

Koristeluun:

After eight-suklaata
tumma- ja valkosuklaata
hopeakuulia

 

OHJE:

1. Murskaa suklaa-kaurakeksit muruksi ja sekoita sulatettuun voihin.
2. Painele muruseos 18cm irtopohjakakkuvuoan pohjalle.
3. Vatkaa kerma vaahdoksi.
4. Sulata suklaa mikrossa 10 sekunnin välein sekoittaen.
Suklaa sulaa todella nopeasti.
5. Notkista tuorejuusto ja yhdistä sula suklaa tuorejuustoon hyvin sekoittaen.
6. Lisää suklaa-tuorejuustoseos kermavaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.
7. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta. Laita jääkaappiin
hyytymään mielellään yön yli.
8. Irroita vuoka varovasti ja tasoita reunoja veitsellä tarvittaessa.
9. Koristele After eight-suklaalla haluamallasi tavalla.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>