After eight – juustokakku AINEKSET: Pohja: 175 g Töysäläisen Suklaa-kaurakeksejä 75 g voita Täyte: 3 dl vispikermaa 200g maustamatonta tuorejuustoa 300g After eight-suklaata Koristeluun: After eight-suklaata tumma- ja valkosuklaata hopeakuulia OHJE: 1. Murskaa suklaa-kaurakeksit muruksi ja sekoita sulatettuun voihin. 2. Painele muruseos 18cm irtopohjakakkuvuoan pohjalle. 3. Vatkaa kerma vaahdoksi. 4. Sulata suklaa mikrossa 10 sekunnin välein sekoittaen. Suklaa sulaa todella nopeasti. 5. Notkista tuorejuusto ja yhdistä sula suklaa tuorejuustoon hyvin sekoittaen. 6. Lisää suklaa-tuorejuustoseos kermavaahtoon ja vatkaa tasaiseksi. 7. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta. Laita jääkaappiin hyytymään mielellään yön yli. 8. Irroita vuoka varovasti ja tasoita reunoja veitsellä tarvittaessa. 9. Koristele After eight-suklaalla haluamallasi tavalla. Kommentoi Napsauta peruuttaaksesi vastauksen. Nimi(pakollinen) Email (ei koskaan julkaista)(pakollinen) Verkkosivu Kommentoi XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>