Omena-keksipaistos

AINEKSET:

8-10 kpl kotimaisia omenoita
kanelia
vaniljasokeria
200g Tasangon Herkun Kaneliässä-pikkuleipiä
70g voita

Tarjoiluun
vaniljajäätelöä

 

 

OHJE:

1. Viipaloi omenat uunivuokaan, kuori halutessasi omenat.
Mitä ohuempia viipaleet on, sen nopeammin omenat soseutuu.
2. Ripottele omenoiden päälle kanelia ja vaniljasokeria.
3. Laita vuoka 200° uuniin 10 min, valmista sillä aikaa kuorrute.
4. Murskaa Kaneliässät murusiksi ja sekoita sulatettuun voihin.
5. Ota vuoka uunista ja laita keksi-voi seos omenaviipaleiden päälle.
6. Laita takaisin uuniin n. 15 min. Älä anna kuorrutteen tummua liikaa.
7. Tarjoile vähän jäähtyneenä vaniljajäätelön kanssa.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>