Helppo äitienpäiväkakku

AINEKSET:

Pohja:

175g Tasangon Herkun Suklaapikkuleipä
75g voita Mansikoita

Täyte:

400g maustamaton tuorejuusto
2 dl kuohukermaa
1dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
½ sitruunanmehu
1 luomu sitruunan raastettu kuori

Koristele esim. mansikoilla  ja
Tasangon Herkun Suklaa sydän pikkuleivillä

 

OHJE:

1.Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa.
2.Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (18cm halk.) pohjan ja reunan väliin.
Halutessasi reunoilla voi käyttää reunanauhaa helpottamaan kakun irroitusta.
3.Levitä keksi-voiseos kakkuvuoan pohjalle ja painele seos tiiviisti.
4.Viipaloi mansikat ja aseta vuoan reunoille, kanta alaspäin.
5.Mittaa täyteaineet kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi.
6.Kaada seos vuokaan ja levitä seos varovasti reunoille niin että mansikat
pysyvät paikoillaan.
7.Laita kakku jääkaappiin mielellään yöksi.
8.Irrota kakku varovasti vuoasta ja laita tarjoilulautaselle.
9.Koristele ennen tarjoilua esim. mansikoilla ja Tasangon Herkun Suklaa sydämillä.

Halutesssasi isomman kakun, tuplaa ainekset.

 

 

 

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>