Töysäläisen täysjyväinen avokadokorppu

AINEKSET:

 

8 kpl Töysäläisen täysjyväkorppua
2 syöntikypsää avokadoa
¾ dl parmesaaniraastetta tmv. voimakas juustoraaste
1 rkl ranskankermaa
3 rkl sitruunanmehua
pieni pätkä punaista chiliä ilman siemeniä
ripaus sokeria
suolaa ja mustapippuria
OHJE:

 

1. Kuori avokadot ja poista kivi. Kuutio hedelmäliha. Hienonna chili.
2. Laita kaikki ainekset korkeaan kulhoon ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
3. Pursota tai levitä avokadolevite leipien päälle. Koristele tomaattiviipaleilla ja ruohosipulisilpulla.
Avokado korput Töysäläisen täysjyväinen avokadokorppu

Reseptin laati: Terhi Äyrämö/ Bistroemo