Lohitartar ja Töysäläisen ruisrouhekorppua

AINEKSET:  
10-12 Töysäläisen ruisrouhe- tai täysjyväkorppua
150 g graavilohta
100 g kylmäsavulohta
1 pieni punasipuli
1 prk (150 g) smetanaa
kourallinen tilliä hienonnettuna
kourallinen ruohosipulia hienonnettuna
suolaa ja mustapippuria
OHJE:
1.Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.
2.Kuori ja hienonna sipuli.
3. Sekoita kulhossa kaikki ainekset ja anna tekeytyä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
4. Nosta tartaria korppujen päälle.
5. Koristele halutessasi esim. yrteillä tai ohuilla retiisin sivuilla.
Lohitartar ja Töysäläisen ruisrouhekorppua
Reseptin laati: Terhi Äyrämö/ Bistroemo